Unnie Oldenburg – vores lokale byrådskandidat for Socialdemokratiet

Hvis du kunne ændre EN ting i Slagelse kommune, hvad skulle det så være?

Sådan har jeg skudt min valgkamp i gang, og måske har du allerede stødt på mig, når jeg har været rundt i Slagelse Kommune med sofa og ønskebrønd.

Når du ser min overskrift, er den ikke tilfældig, for hvordan ved politikkere om det, de tror, betyder noget for borgerne, faktisk er rigtigt. Jeg har ikke tænkt mig at gætte, men i stedet invitere til en ærlig politisk snak. Jeg vil høre, hvad du – og vores medborgere i kommunen – synes er vigtigt. Og jeg vil give jer en mulighed for at høre, hvad jeg gerne vil gøre bedre, hvis jeg kommer i byrådet.

Mine 3 fokusområder er:

Alle har ret til et børne godt liv

  • Og det skal gælde alle børn. Jeg vil kæmpe for at bryde den negative sociale arv. Jeg vil være med til at sikre, at alle børn får en god og tryg opvækst og den bedst tænkelige mulighed for uddannelse. Jeg vil arbejde for at sikre, at vores daginstitutioner og skoler har den rette høje kvalitet, som vores børn fortjener.
  • Værdighed og plads til alle
    Er du ung, gammel, særlig udsat? Det gør ingen forskel. Alle skal mødes, hvor de er og med respekt. Vi skal hjælpe dem, der har et behov, så de får et værdigt liv. Jeg vil bekæmpe unødigt bureaukrati og sikre, at borgere med behov for hjælp mødes i øjenhøjde og med værdighed..
  • Et godt sted at leve

For at vores kommune skal være et godt sted at leve, skal vi huske landområderne. Det skal være attraktivt at bosætte sig uden for byen. Jeg vil arbejde for gode og sikre transportforhold for alle trafikanter, og jeg vil bakke op om vores lokale virksomheder og frivillige kræfter.

Min oplevelse er, at det nuværende byråd er kørt fast, og der er brug for forandring. En stemme på mig, er en stemme på åbenhed, tryghed, og mennesket i fokus!

Jeg glæder mig til at møde jer, til en politisk snak, jeg vil b.la være at finde i mange af weekenderne ved Brugsen i Stillinge.

Jeg håber, at så mange som muligt stemmer personligt den 21. november 2017.

 

 

Del dette :
Share