Kategoriarkiv: Seneste nyt

Havrebjerg Kirke i Coronaens tid

Det er sandelig mærkelige tider vi lever i. Vi skal hele tiden justere vores adfærd og samvær, og denne udfordring rammer selvfølgelig også Havrebjerg Kirke.

Gudstjenester er ikke underlagt forsamlingsforbuddet, men der er dog en række krav som vi skal leve op til. Vi skal sørge for sprit ved indgangen, 7 m2 pr. person, minimum 2 meters afstand mellem kirkegængere (medmindre de er fra samme hustand), gudstjenesters længde må ikke overstige 30 minutter, samt grundig udluftning og rengøring efter alle handlinger i kirken. Desuden skal man være iført mundbind i kirken, med følgende undtagelser: Under nadver, når man bærer dåbsbarnet, når kister bæres ud – præsten må desuden ikke være iført mundbind undervejs i gudstjenesten.

Læs videre Havrebjerg Kirke i Coronaens tid

Share

Nu kører Fribussen

Fribussen

Fribussen kører fra den 10. august 🚌😊Fribussen er en ny, gratis bus, som begynder at kører i Stillinge-området fra den 10. august. 😊Den er gratis for alle passagerer – også dig! 😉👏Se mere på https://bit.ly/3gFBnEp

Slået op af Slagelse Kommune i Torsdag den 9. juli 2020

Gratis for alle !

Skolebus er erstattet af Fribussen

Fribussen er en ny, gratis buslinje, der kører gennem Havrebjerg i retning mod Stillinge og Slagelse

Læs videre Nu kører Fribussen
Share

lørdag 9. november

ARKIVERNES DAG

JA, som man kan læse tidligere, så holder arkivet lukket på Arkivernes Dag, MEN til gengæld holdes der åbent disse steder:

Frysehuset – Havrebjerg Museum

Sognekirken

Valgmenighedskirken

Åbent fra 10.00-15.00

Share

Ny shelterplads i Havrebjerg ?

Sogneforeningen har undersøgt muligheden for at etablere en ny shelterplads i Havrebjerg – den endelige placering er ikke endelig fastlagt. Ud fra dialog som Sogneforeningen har haft med Slagelse kommune vil det være muligt at etablere shelterpladsen på en del af det eksisterende græsningsareal ved Asgården og som i dag afgræsses af kogræsserlauget på arealet imellem Asgårdshusene og banen – forventeligt tættere på Kildegårdsvej end på selve Tude å.

Læs videre Ny shelterplads i Havrebjerg ?
Share