Ny præst i Havrebjerg

Det hører med til at tiltræde en præstestilling, at overveje, hvordan i alverden man skal præsentere sig i kirkebladet. Det ved jeg, for det er ikke min første præstestilling, for den tiltrådte jeg i 1995. Der har været nogle stykker af dem, men CV’et rummer også stillinger som supporter, oversætter, specialkonsulent og chefkonsulent, groft sagt med arbejdsopgaver inden for sprog og IT.

Jeg er 58 år, bor på Halsskov, er far til to døtre og morfar til to. Jeg hedder Thomas Feddersen. Navnet afslører en tilknytning til det sønderjyske, Flensborg for at være præcis. Jeg er kaffedrikker, har en svaghed for god mad og godt øl.

Jeg glæder mig til udfordringen: at gøre begivenheder omkring en tømrersøn i Palæstina år 30 relevante for mennesker i Danmark i det 21. århundrede.

Indsættelse af ny præst
Søndag d. 20. august kl. 14.00 indsættes sognepræst Thomas Feddersen i Havrebjerg ved en gudstjeneste. Efter gudstjenesten er menighedsrådet vært ved en lille reception. Alle er velkomne.

Del dette :
Share