Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Koncert med Fangekoret

26. februar 2023 kl. 19:00 - 21:00

Efter flere års tilløb er det nu muligt for Havrebjerg Kirke at åbne dørene op for en livsbekræftende koncert med Fangekoret. Kom og oplev velklingende toner fra de hardcore sangere med de rå stemmer! Fangekoret består af indsatte på udgang samt tidligere indsatte, som er fortsat med at synge efter løsladelsen.

Korleder igennem 26 år, Louise Adrian, synger med indsatte i 5 fængsler og koret optræder rundt i de danske kirker. I de første 10 år af Fangekorets virke i Vridsløselille Statsfængsel var der ingen, der kendte noget til de syngende forbrydere. De var gemt af vejen, men da de udgav en cd i 2004 fik offentligheden øje på dem. Der startede en efterspørgsel efter koret udenfor murene og med tiden fik Direktoratet for Kriminalforsorgen lavet nogle særlige udgangsregler, som i dag muliggør en koncertvirksomhed.

I de sidste 16 år har Fangekoret sunget for fulde huse rundt i hele Danmark og der er lange ventelister på deres optræden. Koret optræder med sange, som korsangerne selv har skrevet samt information om korets virke og livet bag murene. Teksterne er vedkommende og handler om skyld, tro, fejltrin, tilgivelse, had, håb og anger.

Koncerten foregår i Havrebjerg Kirke, Krænkerupvej 65 – Alle er velkomne – Gratis entré

Share

Detaljer

Dato:
26. februar 2023
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Havrebjerg kirke

Sted

Havrebjerg kirke
Krænkerupvej 63, Havrebjerg
Slagelse, 4200 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside