AFLYST – Gospelkoncert i Havrebjerg Kirke

KONCERTEN ER AFLYST
Søndag d. 17. maj 2020 kl. 15.00 slår Havrebjerg Kirke dørene op til et brag af en gospelkoncert.
 

Vi får besøg af Gospel D’Light, som består af de bedste gospelsangere i det midt/vestjyske, håndplukket til netop dette kor, som blev oprettet i 2006. Der var store ambitioner da koret startede, og det er lykkedes at skabe et koncertkor i professionel klasse.

Gospel D’Light har givet adskillige koncerter landet over. Det er også blevet til samarbejde med kendte navne, som Lene Siel, Jesper Lundgaard, Trine Jepsen, Mette Jacobsen og ikke mindst Etta Cameron. Koret blev også udvalgt til at være med i en opsætning af Les Miserables.
 
Koret har lagt vægt på både at kunne levere en stor pompøs – nærmest symfonisk – lyd, samt at dyrke det stille, delikate og forfinede, når den enkle ballade skal gå lige i hjertet.
Koret ledes af den prisbelønnede sanger og dirigent Ole Jørgensen. Med sin entusiasme og indlevelse spreder han, sammen med koret, en glæde og varme, man kan leve længe på.
Repertoiret spænder fra klassiske smukke salmer, til nye sange i spændende arrangementer – mange skrevet specielt til Gospel D’Light. Musikken bevæger sig også ind i stilarter som musical og det mere ”funky”, alt sammen naturligvis med gospelmusikkens glæde og energi.
 
Vi er desværre nødt til at tage det forbehold, at koncerten kan aflyses, såfremt der kommer nye udmeldinger fra regeringen og Sundhedsstyrelsen – i så fald vil det blive annonceret på www.havrebjerg.dk og på Havrebjerg Kirkes facebookside. Vi håber dog at tingenes tilstand er normaliseret til den tid, og vil glæde os til at se så mange som muligt til en gedigen livsfejring!
 
Med venlig hilsen Havrebjerg Menighedsråd
Share