Farvel til Max og Lilly – Reception

Søndag d. 25. oktober 2020 er sidste arbejdsdag for Graver Max Christensen. Efter 19 år som graver ved Havrebjerg Kirke, har Max besluttet, at det er på tide at trække sig tilbage. Dette sker i selskab med hustru Lilly Christensen, som har været ansat ved Havrebjerg Kirke i 18 år; de første år med rengøring og siden også som Max´s gravermedhjælp.
 
Sammen har de løst opgaven samvittighedsfuldt, og har sat en høj standard for både kirke, kirkegård og grønne områder. Lilly har tillige været en del af Havrebjerg Menighedsråd i 16 år, og hun sidder i menighedsrådet til og med november i år.
 
Menighedsrådet er vært ved en lille reception søndag d. 25. oktober efter gudstjenesten, hvor vi skåler og sender Max og Lilly godt afsted.
 
Ny graver i Havrebjerg Kirke
 
Mandag d. 26. oktober 2020 siger vi velkommen til Leif Juhl, der overtager opgaven som graver, inkl. rengøring, ved Havrebjerg Kirke.
 
Leif har de sidste 2 år vikarieret i Havrebjerg Kirke under ferie mv., så han er ikke helt ubekendt med opgaven. Leif er 57 år, og har arbejdet i Den Danske Folkekirke siden 1985.
 
Han er udlært anlægsgartner ved Hvalsø Kirkegård. Privat bor han i Gørlev med sin hustru Trine, med hvem han har 2 voksne børn. Menighedsrådet byder velkommen til Leif, og ser frem til samarbejdet.
Share